Hinnasto

Toimitusmaksu

Ensimmäinen kuva 9 euroa, seuraavat (2-50 kuvaa) 5 euroa / kpl. Yli 50 kuvan tilauksissa sopimuksen mukaan.

Julkaisu- ja käyttömaksut kaupalliseen käyttöön (euroa)

(Ei alv-osuutta. Yleishyödyllinen toiminta.)

Aineiston julkaisu

Julkaisuoikeus koskee ainoastaan sovittua tarkoitusta, asiakkaalla on kuvaan kertakäyttöoikeus. Oikeutta ei saa myydä eikä siirtää. Arkiston (merihistoria.fi) ja valokuvaajan tai kokoelmanomistajan nimi on mainittava kuvan julkaisun yhteydessä.

Käyttäjä on velvollinen luovuttamaan korvauksetta Merihistoria.fi -arkistolle kappaleen julkaisua tai tutkielmaa, jonka laatimisessa on käytetty hyväksi arkiston kokoelmia.

Kuvia ei anneta eikä niitä saa julkaista edelleen kuvaluetteloissa tai arkistoa vastaavissa kokoelmissa; painetussa, sähköisessä tai muussa muodossa.

Käyttäjällä on vastuu tekijänoikeus- ja intimiteettisuojan kunnioittamisesta kuvien käytössä. (Tekijänoikeusasetus 574/1995, laki 446/1995, laki 1654/1995)

Käyttäjän tulee aina ennen julkaisua varmistaa Merihistoria.fi -ylläpidolta milloin käyttömaksu vaaditaan ja voidaanko aineistoa julkaista käyttäjän tarkoittamassa yhteydessä.

Skannaus ja kuvatyöt

Toistaiseksi emme tarjoa skannaus- tai kuvankäsittelypalveluita. Käyttäjä voi tarvittaessa muokata ja käsitellä materiaalia lakien ja hyvän tavan sallimissa rajoissa. Tarvittaessa ota yhteys aineiston/kokoelman omistajaan.